Henrike J. Huetink

Arcus is het alter ego van Henrike J. Huetink. Mensen in haar zakelijke en privé omgeving typeren Henrike als: enthousiast, gedreven resultaatgericht, communicatief vaardig, empatisch.

Henrike werkt volgens het SMARTIE-model: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden (projectmatig), Interesse en Emotie. Door haar resultaatgerichte aanpak en sensitieve opstelling weet zij mensen invoelend te raken, te confronteren en te activeren.

Als mens en ondernemer voelt Henrike zich geroepen om een duurzame bijdrage te leveren op zowel sociaal -, als zakelijk -, en maatschappelijk gebied.

Ervaring

Henrike is in 1981 gestart met haar carrière en ze heeft een schat aan ervaring opgedaan in diverse profit- en not for profit sectoren als P&O / HRM professional in uiteenlopende rollen en functies op uitvoerend, tactisch en strategische niveau. Henrike’s laatste functie in dienstverband was directeur van een landelijk organisatie met een full services concept in de Beveiligingssector – uitzenden – detacheren – opleiden. Dit concept, in die tijd een niche, heeft Henrike op een creatieve wijze ontwikkelt en succesvol neergezet.

Vanaf 1999 is Henrike ‘Overstag’ gegaan en heeft ze haar loopbaan voortgezet als zelfstandig ondernemer. Ze heeft haar behoefte aan persoonlijk ontwikkeling en groei vervuld met het volgen van diverse opleidingen en trainingen o.a.: MBA, Post HBO Coaching & Training, diverse Masterclass Coaching & Training opleidingen, Post HBO Case-en caremanager. Ze heeft zich gespecialiseerd als Register case- en caremanager, Loopbaancoach, (executive) coach, Trainer, Adviseur, Assessor.

Opdrachtgevers vragen Henrike haar expertise en kwaliteiten op interim- of projectbasis en vooral op maat, in te zetten. Haar activiteiten zijn onder andere:

  • Regisseren van verzuim en schadelastbeheersing op dossier en organisatieniveau. Specialist Wet verbetering Poortwachter/ WIA WGA (1ste, 2de en 3de spoor).
  • Praktijkondersteuner bedrijfsarts (Taakdelegatie).
  • Ontwikkelen en verzorgen van maatwerk coaching- en trainingsprogramma’s (één-op-één alsmede teams). Henrike is gecertificeerd Coach & Trainer NOBTRA en Noloc erkend Register Loopbaanprofessional (RL).

Dit is Henrike op het lijf geschreven, omdat deze één-op-één aansluit bij haar waarden, competenties en intrinsieke motivatie.

Privé & sociaal

Henrike is getrouwd met Rein.

Haar hobby’s zijn onder andere hardlopen, sporten, vioolspelen, culturele activiteiten en last but not least ‘er zijn’ voor haar harte (klein)kinderen.

Buiten haar privé- en werkleven maakt Henrike bewust tijd voor diverse vrijwilligersactiviteiten.